Home Servicii Produse Materiale si accesorii Parteneri Contact
Intrare sediu
Miraz Prodcom - Mobila la comanda
Miraz Prodcom - Mobila la comanda

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.mobila-miraz.ro


Acesti termeni se refera la conditiile in care poate fi utilizat site-ul www.mobila-miraz.ro.
Accesand sau utilizand site-ul www.mobila-miraz.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Drepturile utilizatorului site-ului www.mobila-miraz.ro
Utilizatorul site-ului www.mobila-miraz.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe ecranul calculatorului, sa printeze parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului site-ului www.mobila-miraz.ro
Utilizatorul site-ului www.mobila-miraz.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului. Utilizatorul site-ului www.mobila-miraz.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Conditii legale
Site-ul www.mobila-miraz.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.mobila-miraz.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania MIRAZ PRODCOM S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Fiind de acord cu acesti "Termeni si conditii", clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.


Link-uri                                                              Copyright © SC Miraz Prodcom SRL. 2009 - 2019. Toate drepturile rezervate creat de NetDesigner