Home Servicii Produse Materiale si accesorii Parteneri Contact
Servicii

PLATA PRIN CARD AVANTAJ

ISTORIA MOBILIERULUI

Decorarea si tendintele in design

Despre mobila

Sfaturi pentru mobila de bucatarie

Posibilitate FINANTARE

Sfaturi utile

Despre mobila

Avantajele si dezavantajele mobilei de serie

Avantajul mobilei de gata este dat de faptul ca este produsa in anumite dimensiuni si modele standardizate .. Referitor la dezavantajele mobilei de serie, unul dintre acestea il reprezinta faptul ca piesele care  nu sunt unicat, putand fi gasite si in casele altor persoane, iar culorile si modelele sunt comune, lucru care pentru unii dintre noi este foarte neplacut. Un alt minus al acestui tip de mobilier este ca, nefiind produs  pentru spatiul pe care urmeaza sa il ocupe, nu se va “mula” perfect , functionalitatea fiind limitata.

Avantajele si dezavantajele mobilei la comanda

Mobila la comanda, avand exact dimensiunile dorite, se potriveste de obicei mult mai bine cu spatiul in care urmeaza sa fie asezat si cu atmosfera de acolo. Un alt avantaj al acestui tip de mobilier este acela ca poate fi realizat in orice culoare si din orice tip de material, ofera posibilitatea alegerii fiecarui tip de finisaj si permite executarea unor piese de mobilier cu forme si modele deosebite.. Dezavantajul mobilierului la comanda este dat de faptul ca exista riscul ca acesta sa fie executat de neprofesionisti.

Asa ca ati preferat un compromis fie cu pretul, fie cu calitatea. Inevitabil, veti regreta. Pentru ca, pana la urma, nu veti mai putea si in final veti cumpara exact ceea ce v-ati dorit, dar fiindca nu ati avut suficient respect fata de dvs. insasi, va veti alege si cu bani cheltuiti degeaba pe ceva ce nici nu v-a placut extraordinar de mult si nici nu prea mai aveti cum sa modificati.
 
Abordand o linie avangardista, eleganta si, in acelasi timp functionala, mobilierul produs de noi ofera spatiului- in care se inscrie- personalitate, confort, distinctie si, mai ales, caldura.

Pentru a afla si pareri despre mobilier va recomandam:

http://dono.ro/mesterii-lu-peshte/


<< Inapoi
Link-uri                                                              Copyright © SC Miraz Prodcom SRL. 2009 - 2019. Toate drepturile rezervate creat de NetDesigner