Home Servicii Produse Materiale si accesorii Parteneri Contact
Categorii Produse:
 mobilier Amalia Rezident mobilier Amalia Rezident
 mobila bucatarie mobila bucatarie
 mobila dormitor mobila dormitor
 mobila living , mobilier sufragerie mobila living , mobilier sufragerie
 mobila birou, mobilier hol mobila birou, mobilier hol
 mobilier de baie mobilier de baie
  proiectare 3d proiectare 3d
  saltele saltele
 

modele amenajari mobilier

modele amenajari mobilier

AMALIA REZIDENT este unul din cele mai elegante ansambluri imobiliare dezvoltate in zona de Est a Capitalei, mai exact in imediata apropiere a statiei de metrou 1 decembrie 1918.Dezvoltatorul ofera posibilitatea clientului sa-si personalizeze interiorul apartamentului dupa propriul gust incercand astfel sa satisfaca si cele mai exigente dorinte in materie de design interior daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Apartamentele si garsonierele se livreaza complet finisate (la cheie) bransate la toate utilitatile, contorizate separat, dotate cu: centrala proprie si calorifere, usi interior, tamplarie PVC cu geam termopan Rehau cu 5 camere, gresie si faianta de import, parchet de foarte buna calitate, obiecte sanitare moderne in bai incluzand mobilierul de baie si nu in cele din urma un loc de parcare amenajat pe platforma.


Galerie:

(Click pe poza pentru marire)
modele amenajari mobiliermodele amenajari mobiliermodele amenajari mobiliermodele amenajari mobilier
<< Inapoi
Link-uri                                                              Copyright © SC Miraz Prodcom SRL. 2009 - 2019. Toate drepturile rezervate creat de NetDesigner