Home Servicii Produse Materiale si accesorii Parteneri Contact
Servicii

PLATA PRIN CARD AVANTAJ

ISTORIA MOBILIERULUI

Decorarea si tendintele in design

Despre mobila

Sfaturi pentru mobila de bucatarie

Posibilitate FINANTARE

Sfaturi utile

PLATA PRIN CARD AVANTAJ

CardAvantaj

CardAvantaj emis sub sigla MasterCard este primul card de credit în lei cu utilizare naţională şi internaţionala ce oferă avantajul de a efectua cumpărături cu plata în rate, primind în acelaşi timp şi bonus.

 

În plus, cardul poate fi utilizat ca un card de credit obişnuit, la orice bancomat sau comerciant din ţară şi străinătate oriunde este afişată sigla MasterCard.

Beneficiile cardului de credit CardAvantaj MasterCard Standard

 • Posibilitatea de a plăti în rate, între 1 şi 12, pentru produsele achiziţionate din reţeaua magazinelor partenere Credit Europe Bank.
 • Bonus pentru orice tip de tranzacţie efectuată în România sau în străinătate, atât tranzacţie comercială cât şi retragere de numerar de la ATM - 0,3% din valoarea fiecărei tranzacţii se va regăsi în contul de bonus.
 • 0 lei taxa emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare).
 • Perioada de graţie de până la 45 de zile în care nu se percepe dobândă pentru tranzacţiile comerciale (inclusiv în sistemul de rate)
 • Posibilitatea de a beneficia de o perioadă de creditare nelimitată cu condiţia efectuării rambursării lunare minime de 5% din totalul sumei utilizate din linia de credit.
 • Dubla funcţionalitate - credit/debit: pe lângă accesul la o limită de credit acordată de către bancă, deţinătorul de card poate dispune şi de fondurile proprii disponibile în contul de card.
 • Posibilitatea alegerii datei de emitere a extrasului de cont (7, 20, sau ultima zi a lunii)
 • Servicii disponibile deţinătorilor de card aflaţi în străinătate: asistenţă telefonică privind utilizarea cardului, înlocuirea cardului pierdut sau furat, asigurarea în regim de urgenţă a unei sume de bani.
 • Posibilitatea de a solicita până la 5 carduri de credit suplimentare. Oferă-le celor dragi ocazia perfectă de a descoperi plăcerea cumpărăturilor cu plata în rate şi bonus pentru fiecare tranzacţie. Poţi aplica pentru un card suplimentar pentru soţul/soţia, părinţii, copiii (vârsta minimă 14 ani) sau oricare dintre prietenii tăi. Accesul la linia de credit poate fi acordat în limita unui procent ales de tine.
 • Schimbarea codului PIN de la bancomatele Credit Europe Bank.
 • Obţinerea de mini-extrase de cont de la bancomatele Credit Europe Bank.
 • Comunicarea sumei minime de plată prin transmiterea lunară a unui SMS.

inapoi sus

Unde se pot efectua cumpărături cu plata în rate?

Te poţi bucura de avantajele cumpărăturilor cu plata în rate în reţeaua magazinelor partenere Credit Europe Bank. Astfel poţi efectua tranzacţii în magazine din cele mai variate domenii: modă, agenţii de turism, asigurări, mobilă, saloane de frumuseţe, electronice / electrocasnice / IT&C, decoraţiuni, sănătate, supermarket-uri, benzinării, etc.

Consultă lista permanent actualizată cu adresele magazinelor partenere Credit Europe Bank pe www.cardavantaj.ro unde poţi găsi, de asemenea, şi informaţii despre toate cardurile din oferta băncii precum şi despre campaniile aflate în desfăşurare.

inapoi sus

Ce este bonusul şi cum poate fi utilizat?

Pentru fiecare tip de tranzacţie pe care o efectuezi în România sau în străinătate (tranzacţii la comercianţi sau retrageri de numerar de la ATM), vei primi un bonus de 0,3% din valoarea acesteia. Bonusul se va regăsi pe cardul tău în contul de bonus, separat de limita de credit.

Bonusul poate fi folosit ulterior pentru o nouă tranzacţie în orice magazin partener Credit Europe Bank in care este instalat un dispozitiv POS al Credit Europe Bank. Tot ce trebuie să faci este să comunici că doreşti să efectuezi plata din contul de bonus.

Mai mult decât atât, vei primi bonus chiar şi pentru tranzacţiile efectuate din contul de bonus. În acest fel, pentru orice tip de tranzacţie efectuată în România sau în străinătate, vei fi răsplătit de către Credit Europe Bank pentru că foloseşti CardAvantaj.

Valoarea bonusului reprezintă cadoul nostru pentru ca ai folosit CardAvantaj. Bonusul nu poate fi retras în numerar de la bancomat şi nici nu poate fi utilizat pentru a achita creditul utilizat; valoarea acestuia este evidenţiată în fiecare extras de cont emis lunar.

inapoi sus

Ce dobândă se plăteşte pentru limita de credit utilizată?

 • 0% dobândă pentru cumpărăturile cu plata în rate în cazul în care rambursezi integral rata scadentă în perioada de graţie de până la 45 de zile.
 • 0% dobândă pentru tranzacţiile efectuate la orice comerciant din ţară sau străinătate ce afişează sigla MasterCard (în afara sistemului de rate) în cazul în care rambursezi în totalitate suma utilizată în perioada de graţie
 • 2,33% dobândă/lună pentru retragerile de numerar de la orice bancomat, dobândă calculată din ziua efectuării tranzacţiei
 • 2,33% dobândă/lună pentu tranzactiile comerciale efectuate atât în sistem de rate la comercianţii parteneri cât şi la comercianţii din afara sistemului de rate, dobânda calculată după expirarea perioadei de graţie.

inapoi sus

Când se plăteşte?

Pentru a-ţi facilita rambursarea sumelor utilizate (în cazul în care nu doreşti să rambursezi integral suma folosită în perioada de graţie) Credit Europe Bank îţi solicită să rambursezi lunar doar suma minimă de 5% din valoarea tranzacţiilor evidenţiate în extrasul de cont emis la sfârşitul fiecărei luni, incluzând dobânda şi comisioanele aferente (dacă este cazul).

Suma minimă de rambursat evidenţiată în extrasul lunar de cont se va achita în termen de 15 zile calendaristice de la emiterea acestuia.

Odată cu emiterea extrasului de cont Credit Europe Bank îţi transmite un SMS cu suma minimă de plată!

Limita de credit acordată pe card este de tip revolving, sumele rambursate regăsindu-se din nou pe contul de card începând cu a doua zi pentru a fi din nou utilizate.

 

 


<< Inapoi
Link-uri                                                              Copyright © SC Miraz Prodcom SRL. 2009 - 2019. Toate drepturile rezervate creat de NetDesigner