Home Servicii Produse Materiale si accesorii Parteneri Contact
Servicii

PLATA PRIN CARD AVANTAJ

ISTORIA MOBILIERULUI

Decorarea si tendintele in design

Despre mobila

Sfaturi pentru mobila de bucatarie

Posibilitate FINANTARE

Sfaturi utile

Sfaturi pentru mobila de bucatarie

 

     In orice casa, cele mai importante obiecte de mobilier sunt, dupa patul din    dormitor, corpurile din bucatarie, caci sunt folosite zilnic de catre toti cei din familie.

    
Bucataria a devenit, in ultimul timp, mai mult decat un loc destinat in exclusivitate pregatirii si luarii mesei. Acum invitam chiar si musafiri in bucatarie si este locul in care familia se intalneste in fiecare seara, dar si locul unde ne bem prima cafea dimineata. Mobilierul, in frunte cu masa si scaunele, trebuie sa fie suficient de rezistent astfel incat sa poata sustine o folosire zilnica.
     Asadar, prima regula pe care trebuie sa o urmezi atunci cand mergi sa cumperi mobilier pentru bucatarie este calitatea !

 
    Dupa ce te-ai hotarat din ce material doresti sa fie confectionata mobila, trebuie sa cauti un design care sa se potriveasca foarte bine cu stilul in care este decorata bucataria si sa aiba culoarea potrivita. Vei ramane surprinsa cand vei descoperi cat de multe optiuni ai. Nu te grabi atunci cand cumperi masa si scaunele de bucatarie, caci le vei pastra in casa ta pentru foarte mult timp si nu trebuie sa se demodeze.

     In final, nu uita de confort!

     Nu uita ca mobila din bucatarie este foarte importanta atat pentru tine cat si pentru incapere. Alege acele modele care sa fie pe gustul tau si care sa se integreze perfect in decor,- sertarele cu amortizare ce permit o vizibilitate directa a spatiului de depozitare , inchiderea usilor silentioase, sistemele de ridicare cu amortizare a usilor corpurilor superioare sunt doar cateva exemple ce vin in completarea functionalitatilor si manevrabilitatea facila.


<< Inapoi
Link-uri                                                              Copyright © SC Miraz Prodcom SRL. 2009 - 2019. Toate drepturile rezervate creat de NetDesigner